Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt

 

Vila din hand
mot min nakna rygg
Låt mig känna
den enkla värmen
som ges

 

Smek min rygg
med känslan
Jag bär inom mig

 

Den beröring
min hud
saknat
och
svalnat

 

Få den
levande
glödande
och önskande

igen




Fri vers av Octavia
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-13 19:43



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia