Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnbågen lyser bara i svart och i vitt..

Jag tänker färger

när jag tänker på dig

du gjorde regnbågen

så fin och så klar

***

men alla färger

börjar tappa sin vackra lyster

och allting blir bara

svart och tråkigt

***

jag tänkte färger

när du fanns i mitt liv

men nu lyser

regnbågen bara i svart och i vitt

***




Fri vers av Nettisch
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-03-31 18:07



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
ah, det här va fint gumman!
tänker på en svart-vit regnbåge nu....

målar nog lite färger i min :)
har du sett Dr Snuggles?? där åker dem upp i himlen och fyller i regnbågens färger igen ;) så det går!
2006-03-31

    ej medlem längre
Guuu så vackert!
Som du uttrycker din känsla!
Magnifikt!
2006-03-31

  Jessica Ebbesson
Mycket vackert!
2006-03-31

    Louise B
åh va fint.
regnbågen får nog tillbaka sin färg snart :)
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch