Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagga ner


Shilla

Ta det lite lugnt

Ingen hets

Och oroa dig inte så mycket över saker och ting

Ingen mening

För du är ju bara här på ett kort besök

Så glöm inte att stanna upp och lukta på blommorna

eller lyssna på fåglarna i träden

som kvittrar så vackert

För gör du inte det så kommer du med all säkerhet

att missa någonting

Och det vill du väl inte

Så tagga ner...

Ken Cassel
15/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-15 05:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, det behövs verkligen i denna stressande värld...bra...
2014-08-18

  Maja Starchild
fint! =)
2014-08-17

  anits VIP
Mycket bra och klokt skaldat!
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel