Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klocktorn

 

Det känns lite grann som att
falla fritt i närheten av de
sövande andetagen

*

rosenknopparnas smärtsamma
öppnande över skinn

som karneolens flammor
rakt ned i sköte

*

klocktornets djupa andetag
och dess dova klang
med spiran i sina händer
färdas hon mot ljuset

 




Fri vers av Octavia
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-15 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia