Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har i hjärtat mitt fullt med kärlek


men ingen att ge den till

Ingen som jag kan kalla för min egen, lady

Ingen som jag kan skämma bort helt crazy

Det som jag så gärna vill

För jag vill ju kunna få en kram då och då

Även kunna ge bort en och annan likaså

Bara dela upp min kärlek på två

Men om jag aldrig träffar på någon käresta

hur ska det då kunna gå

Ja, det har jag så svårt för att förstå


Jag har i hjärtat mitt fullt med kärlek

Så kom hit vet jag, så ska du lite få...

Ken Cassel
18/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-18 01:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyckliga hon när hon får all din kärlek.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel