Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger aldrig upp

Det förflutna är snabbare än ljuset
och kommer alltid att hinna ikapp mig
vad jag än gjort vad som än har hänt
det goda hjälper mig längs spåret mot bättre tider
det onda biter sig fast som en fästing
även vom det finns saker där skulden lever sitt liv
vore jag inte den jag är idag
att leva i skuld och ångest är inget liv
livet är glädje, omtänksamhet och kärlek
varför vilja skada när man vill gör gott
trots fästingen som sugit sig fast i mig kommer den aldrig att vinna
vinnare är den som aldrig ger upp
jag är en vinnare och kommer aldrig förlora vad som än sker




Bunden vers av Sokrates
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-18 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates