Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänd bort ögonen. Från världen. Vänd de innåt. Och tillbaka till den sanna världen. Låt aldrig lögnernas slöjor förleda dig bort från sanningen . För en ren, naken själ i en ren, naken kropp ger en ren naken sanning.


I förbigående, slöjor av lögner.

Se så,
stanna upp.
Avlägsna dig
från denna smutsiga trupp.

Motvind, ja, möter dig
Kastar
omkull.
Jag väntar, ser du mig?
Av ett, måhända, svagt hopp
full.

Krossat glas, se
Förtrollningen är bruten nu.
Vänta. Le.
Så se mig då, du.





Fri vers (Fri form) av Timah
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-19 13:04



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah