Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot avslut

Blickar genom regn
bilden suddas ut av dropparna
alla färger blandas samman nu
för att dagen är som regn

och rummet blir så tomt
ekar ljuden ut mot väggarna
alla ögonblick av vattenfall
brister ut och det blir tomt

Längtar redan hit
från landet bortom vidderna
och minnen suddas ut alltmer
allt det som förde hit

Bara skarpa kanter kvar
kontraster som i fotonegativ
De värdefulla ögonblicken
snart det enda som finns kvar




Fri vers (Fri form) av lizhy
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-19 14:45



Bookmark and Share


  Timah
Stark. Känner en separationsångest.
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy