Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem


Vädrar
när vi tankar
nya
ingenting
bortom
Isis belägring
mjölken tagit slut
tar bilen
till affären
kommer ut
med en Nutella
under skinnet
skaver
jobbet suger
nygammal
luft
kantarellmylla
Palestinas flagga
vajar
mina val
förtas
svartvitt
där upproret
jäser
jag mitt surdegsbröd
i din ugn




Fri vers av Karinw
Läst 463 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2014-08-20 08:45



Bookmark and Share


  petter rost
Ett 'hem' som bågnar av det icke-hemma fast närvarande. Tycker mycket om detta nästan ut-och-in-perspektiv!
2014-11-17

  axveronika
Ja kullerbyttor var ordet! Aktuell och kul
2014-10-15

  Petter Wingren
Underbart fri associationslek med överraskande kullerbyttor
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw