Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålad

 

Det finns en sjö bortom horisont
där guldådror vaskats av ögats fällor

Den har gett liv för att sedan
återkallat krusningen på vattnets yta
lagt det i stelnad blick med
malarna nålade mot öga




Fri vers av Octavia
Läst 219 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-22 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert metaforiskt skrivet!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia