Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund till

Livet är dyrbart
likt diamanter
glimmar var minut
skynda, skynda
din dag tar snart slut.

Låt dig själv leva
i en värld du valt
låt inte andra göra dina val
tvinga dig att leva i en bubbla
där livet redan är slut

Gör alla misstag
även det du glädjer dig åt
ångra inte besluten
gå vidare
skäms aldrig över det du gjort

Vem bestämmer hur du ska leva
varför dömer vi varandra
vi lever bara en gång
låt oss ta vara på vårt liv
skita i andras perspektiv

lev efter din inre röst
testa efter din egen törst
kanske någon väg är din
glöm aldrig att skratta
dela din glädje med oss andra
då lever du en stund till




Fri vers av Suss Petersson
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-23 07:14



Bookmark and Share


  Rise Little One
Starka och övertygande insikter.
2014-08-23

  Lars Hedlin
Underbara toner och insikter ;)
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson