Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en gång, igen.

Efter sol kommer skyfall
Det small.
En knall.

Sol igen, men sen
Känslan , ja den

Varm och kall
Larm, nu, på fall

Igen.
Det small.

Hur då?
Ska det gå?
Menar du så?
Vaddå?

Jag kan inte nå
Det du försöker så
Avlägsen, himmlarna blå.
Åh.
Vem först, ska gå?




Fri vers av Timah
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-23 17:37



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Bra!
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah