Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

Ständigt på jakt
Denna förbannade jävla vind
Sliter i mina kläder
Kastar smuts och grus i mina ögon
Torkar ut linserna
Blinkar bort känslan av sand
Av öken

Men just idag
Omfamnar den mig
Hela mitt väsen

Är du måhända i vinden med?

Når min längtan dig
När vindens vågor sveper förbi mig
Utanpå och inuti
När jag nu ändå är så helt

Uppfylld

Av

Dig.




Fri vers av Timah
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-25 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah