Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt

 

Hon skulle kunna berätta om de ensamma
andetagen som lever utmed väggarna

eller om det korpsvarta i det blå
men låter det hallonröda vara
det som går att ta på




Fri vers av Octavia
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-28 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken känsla du förmedlar, nästan så att man vill ha en fortsättning, bra skrivet.
2014-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Text som sätter fart på tankeverksamheten!
2014-08-28

  Coldasice VIP
Bra! Tilltalande och mystisk
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia