Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~tystnad~

Det finns en glädje i tystnaden

 

något större växer fyller rummen med energi

 

Det det finns en vila i det outtalade ordet

 

 

ett  lugn i mötet med  ett rikt inre liv

 

 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-01 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~