Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statisk Desinformation

vi och dom
istället för broar
gräver vi
(vall)gravar

röster höjs
åsikter vässas
(med vems knivar?)
siffror kastas
huller om buller
(marscherar
rakt in i Svenssons
plånbok)

ett lapptäcke av
ihopsydd statistik
som snuttefiltar
delas ut till
de otrygga
de rädda
de ensamma

se, vi är i rörelse
se, vi är inte öar
se, vi är dom






Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-03 10:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten går rakt in, övertygar om vad solidaritet, demokrati och jämställdhet är. Bra!!
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad