Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom vår samtid

Ord som tvinnades av blöt silke kom att försvinna uti en blåslampas sken

Ett efterlängtat sökande för att finna dova glimtar av en bättre du än dig

Drömlikt skramlande unga knän gör statiska rörelser i morotsblommen

Men kadavren är ännu utomhus vid fyra och en halv ödsliga vägskäl

Och nyrenoverade vagnshjul pryder sidorna av den eld vi inte kan finna




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-05 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett Ur, bortom
levande eld+
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant