Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan på ett brev som har kommit 2

Nu har jag läst dina

rader du skickade till mig

väntan på nått bra

eller väntan på nått dåligt

det vet jag nu

det var väntan på nått dåligt

att ja kunde vara så blind

trodde nästan på dig ett tag

du skickade sms och var trevlig

trodde kanske att vi kunde bli vänner

igen

ack så fel jag hade..




Fri vers av Nettisch
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-04-01 22:42



Bookmark and Share


    Louise B
neej, inte dåligt :/
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch