Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kniv i min rygg

Den där kniven 

i mitt ryggslut 

syns den mycket 

kan den dras bort ?

 

kände inte 

men plötsligt där 

märkte den först 

när jag var trött 

 

ville luta 

luta mot dig

då stack det till

kniven satt hårt

 

men vänta nu 

strax innan dig

satt jag bekvämt 

vad händer här 

 

men svara då 

vems är kniven 

men aj som fan

 

är kniven din? 

 




Bunden vers av Lizzarde
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-08 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde