Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärnsten

Den apatiska skönheten växer övermäktigt mellan mina tänder
Under tiden vi under naiva skratt leker något likt hänga gubbe

Rostiga bitar försvinner ner under våra marker i en stadiga takt
Jag formar bärnsten runt din kropp fångad mellan mina lungor

Så nära att fingrarna nästan kan känna av glädjen i våra skavsår
Där salt och citron får oss att glömma bakgrunden vi tilldelats

Men återigen kommer havets inbjudan och ingen kan tacka nej




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-08 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant