Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Åsa, Sanningsägaren, blev denna rätt kursivt skriven. <br>© Erik Brickman 2006<br>


Requiem för Rigor

 

 

Min vandrande, vaknande sorg

ögon som smala sjöar av begär

det nya seendet, som hos ett barn

med kinder att förlora sin själ i

I'm shell shocked by my longing for you

och läppar med nycklar till Eden

lusten i gården under hårda dagar

håret som var knutet i handen

rigor mortis värmt, motvilligt

nacken i mjukhet smidigt vikt

jag minns, ännu, men tappar alltmer

bilden av din rygg, gående i båge

min blick, att i eoner vändas bort

axlar, kyssta i vördnad

nu, att vridas, vidrigt

och bröst skapade att håna tyngdlagen

jag finner dig aldrig. Ska dock igen.




Fri vers av Arowana
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-01 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en bön, ett litani, en mörk rosenkrans där man begrundar smärtorika mysterier...
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana