Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkhäng

I en park blir du bortglömd
För öl betyder mer
Men du blir vackrare när du inte ser




Fri vers av Bitförbit
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-08 20:48



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2014-09-08

    ej medlem längre
Träffande poesi, koncist och innehållsrikt! Sorgligt men på ett bra sätt. Det får en att tänka till.
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit