Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens planer

 

 

Det väser från vänster axel

dova små plågor

 

”hör på, åt vänster ska du gå

nu ska du lyssna”

 

saliven som luktar ruttet

droppar i min hand

 

blir till tjära i min handskål

bränns till en skorpa

 

torr nog för gestalten att se

hur ytan ska spås

 

från vänster axel hörs hans triumf

”vänster, som jag sa

 

åt vänster finns en lycklig dag

där glömmer du snart

 

vad du hade och hur det var -

ändå ingenting”

 

från höger axel är det tyst

mitt första steg…dit.




Bunden vers av Lizzarde
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-09 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde