Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsflöden

 

livet flödar

genom hudens filter

 

modullerar hjärtan

töjer sinnen

omformar

återspeglas

 

vidare

vidare

vidare

 

från  rådbråkade själar

vidare som koder

ordens ensamma färd

mot okända möten

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-12 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta