Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tesked i tiden

små tassande steg hörs på rymdens golv
visslande vindar försöker varna oss
snart ska vi märka att mörkläggningen
var det bästa som kunde hända
trots att vi såg alltihop




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 301 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-14 14:12



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken charmig början - för att inte tala om titeln och realismen :)
2014-11-11

  anits VIP
Mycket fint och tankeväckande!
2014-09-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-17

  Lynx63 VIP
Väcker tankar.... BRA!
2014-09-15

    ej medlem längre

Tycker mycket om denna ...
2014-09-15

  aol
Gillas fyndigt skaldat,
2014-09-14

  Yrre VIP
Underfundigt och bra detta!
2014-09-14

  Ingrid Trolle
Mycket fint
skaldat!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling