Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen en dipp

För det jag vann
Och det jag förlorade
Är du guldet
Som förgyllde mig
Nu finns inget
Igen evig förlorare
Ljuset som var mitt
Min vardag
Blev nattsvart
Nu utan ljus
Utan riktig hjälp
Hålet i mitt bröst
Ekar stort och tomt
Hjälp mig finna styrka
Låt mig finna kärlek
Dagar utan dig
Är bara dagar.




Fri vers av G.Host
Läst 134 gånger
Publicerad 2014-09-15 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.Host
G.Host