Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felsteg




nittionio vårar är, du

trappan den är svår, du

ena steget var inte där, du

blåslagen och bruten är du


hoppas de inte är slut nu!







Fri vers av zaphod
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-02 14:08



Bookmark and Share


  Lena Renman
Världen bjuder oss olika hinder beroende på var i livet vi är, villket din text visar på
lena
2007-06-10

  Laijza
Annorlunta o tilltalande sätt att skriva på..
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod