Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...då du berättar vindarnas skvaller..

... och dina färger

speglar årstidens andning 

innan de faller




Bunden vers (Haiku) av Lizzarde
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-15 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde