Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattorna

 

Det urgröpta i ryggfilén
aldrig har himmel varit så ursaftad
en skedad grapefrukt med sin bittra smak

 

hennes själ är ett luftburet virus
alla dem där ettusen anledningarna
att sättas i karantän

 

här föreställer hon sig framtiden med sina tio kattor

 

alla föds vi med vårt syfte
trots detta åderlåter hon sitt
skapelsen är till för att tillföra
och inte förgöra

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-18 18:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en katta är så född att predetera

hon är likt Kali, skaparen, samt förgöraren

hon måste få låtas så va
dyrkas likt så
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia