Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR DIMMAN STEG DU FRAM

 


UR DIMMAN STEG DU FRAM

 


Allt tydligare
kunde jag se en sann bild
av mina drömmar


Allteftsom dimman lättade
och solen steg
togs de sista tvivlen bort
på att de inte
skulle vara du

 

Vi omfamnade
Omfamnades
av ljus och värme

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-18 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint du skriver.
2014-09-23

  Carina Bendix
Bra!
2014-09-19

  Lärling
Mycket, mycket fint!
2014-09-18

  stig wikman
UNDERBART FINT.

KRAM FRÅN STIG.
2014-09-18

    ej medlem längre
Så öm och så vackert skriven text.
2014-09-18

  Lars Hedlin
Den här var mycket fin och bra!
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP