Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fanns för dig. Jämt.


Jag saknar nätterna
då jag fick slå dig

skoningslöst

och dagarna
de
oändliga

då du bad mig
att slå dig ännu mer.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 508 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-18 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt o starkt.
2014-09-19

  Hans Christian
Grymt grymt berörande!
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja