Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och mina 26 år

Kan du inte se att mina läppar är ett hav
mina ord är vågor
bryter fram på djupaste vatten
kapsejsar fartyg och faller tungt
rullar stundtals ljummet turkost mot strandkanten
drar med sig snäckor och sjöstjärnor

Mina ord
ibland är de pärlemorskimrande sötvattenspärlor
slipade och putsade mellan mina läppar

Karvar ibland bitar av mitt hjärta
för att bilda de där stora orden
de betydelsefyllda
för de stunder där jag offrar

Blåser själ vissa gånger
unika stunder kräver inga bokstäver
ordlöst magiska

Vissa ord blöder
en del för evigt
Kan hända
att några ord ibland faller från min mun
kletar sig fast på mina knogar
drar fram kaos

Kan du inte se
de ord du talat
de ord du tystat
de ord du gömmer








Fri vers av SistaOrdet
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-06 00:18



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

SistaOrdet