Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersmaken av olycklig kärlek

Vissa söker efter livslinjer
Det har aldrig varit något för mig
Krälat fram på osäker snö
Där allt för många gånger brustit

Det är enkelt att välja fel spår
När man gång på gång är så dum som mig
Och söker svar i det ofattbara, lömska och otaktiska
Jag har mig själv att skylla
För all det brustna som bor inom mig idag

Och du var aldrig den pålitliga
Jag fick nöja mig med min eftersmak
Läser av ditt kroppsspråk, det svartnar
Du var så betydlig och på illusionerad
I verkligheten är du ett as

Vissa söker efter livslinjer
Det har aldrig varit något för mig
Krälar mig fram på osäker snö
Där allt för många gånger brustit

Jag saknar dig.




Fri vers (Fri form) av nordsjäl
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-20 23:09



Bookmark and Share


  Robin V
Bitterljuvt, berörande och väldigt fint skrivet.
2014-09-20

    For Luma
Nyfiken kanske är konstnärssjälens melodi?... o därför kräla fram på osäker snö... men tror du ej att snälla män(iskor) är mer intressanta ändå?... det hoppas jag.
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

nordsjäl
nordsjäl