Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi mäter

Vi mäter med stickor en del långa en del korta
och livet, det vet du, en dag är du bara borta.
Du fyller dina dagar
med det du bäst behagar.

Vem frågar vad du gjorde
eller vad du borde
den dag du lämnar in...
om du drack ett glas vin
eller klädde dig fin

eller höjde din röst
med ord som gav tröst
i världen, så fylld av strider
människor lider
flyr sina liv...
drabbas av hiv
ebola eller annat
så deras liv har stannat.

Vi mäter med stickor en del långa en del korta
och så en dag är du bara borta.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2014-09-21 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP