Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev dessa rader under tiden jag lyssnade på Doug Seggers.


VARA MÄNNISKA!

har Du varit

i närheten 

av att vara dum

mot någon

då kan Du glömma 

denna närhet

 

det finns 

bättre närheter

 

om Du prövar

någon av dessa

skall Du märka

att dom läker

alla sår

 

och friden sprider sig

i dina sinnen

 

Du kan vara människa

med mening

i livet




Fri vers (Fri form) av Wolf Wallström
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-21 14:17



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Mycket bra tankar
2014-11-08

  Maiah VIP
Mycket bra tankar
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström