Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvaljregn

 

Det är liljekonvaljens skira vita klocka
som sekunderna i ditt hjärta
ängens vaknande knoppar
rodnaden över skinn

 

feberfrossan, dina händer,
skogens eldar
utmed konturer
fjärilar har sitt flygfält där

 

om hon ändå ägde chansen
att 
få vara din skadade vinge
bliva morgonsolens rullgardin
och smeksamt öppna dagens ögon

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 177 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-09-21 17:27



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Underbart beskrivet! Precis som när jag plockade de här skönheterna i skogen på andra sidan ån, när jag var liten. Det här är såå bra.
"Fjärilar har sitt flygfält där", WOW!
2014-10-08

    ej medlem längre
Härligt vackert skrivet!
2014-09-23

    ej medlem längre
vita klockor, för rullgardin +
2014-09-21

  Junia VIP
vackert skrivet!!!
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia