Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besatt

 

Stela sovrumsmöbler
linjärt utplacerade
totalt olevande
fantasilöst

ligger hon i sängen
vrider sig av
lust och leda

plågad genom natten
rids hon
av hans sälta

pärlor av droppar
på bröst flämtandes
kvalmig luft

täcket en knögglig hög
vid fötter
otålig
kropp
spänd 
i båge

han besitter

känslan av händer på mage
där finger följer linje
särar ben

vandrar över kullar
och delar hennes hav

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 202 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-26 11:49



Bookmark and Share


    For Luma
du har en unik skrivarstil. känns lite som fornnordisk mytologi!
2014-09-30

  i af apa
great!
2014-09-28

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-09-27

    Ken Cassel
Fint, Octavia om lust :-)

Kram på dig...
2014-09-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt läsning inför fredagslunchen, jag tackar:)

mycket bra
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia