Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

På väg någonstans
till ingenstans
Hon satt bredvid mig,
min hand i hennes
Vi föll så långt ner, men vi vet inte vart
Vi dansade, men jag inte till vilken låt

Hon var finare än mig, med sin
villa och champagne, och jag visste hur det skulle
sluta men jag blundade ändå

Jag dog vid hennes fötter, när hon
träffade någon annan, jag visste men visste
ändå inget

Resan till Spanien som vi skulle
åka till, drog jag ändå, men det kändes
som om alla visste, hur ensam jag
var ändå.




Fri vers av April skies
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-22 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies