Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en illusion

Stormen rullar in, slår upp
vågorna i skallen. Inget är
som det någonsin varit

Handen som du sträckte ut
var bara en illusion. Det jag trodde
var äkta var en krossad dröm

När du inte har något att förlora
kan du förlora lite till. Så sjung mig upp, så
spela mig upp

Nu kan jag äntligen gå, inga knän
släppande i marken, ingen smuts på mina
händer

Lika ren som ett barns ögon ser du
på mig. Likt tåget som rullar förbi,
tar du med mig på din färd.




Fri vers av April skies
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-23 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies