Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig igen

Om jag kunde skulle jag ge dig allt vackert i världen,
men det är inte mycket mina händer kan ge,
men, du får hela mitt hjärta, det bär på allt,
allting som inte någon annan kan se,det starkaste jag äger får du utav mig.
Om du bara ville se, hur otroligt mycket jag är beredd att ge dig,
det finns inte någonting jag älskar så mycket som jag älskar dig,
jag skulle offra hela mitt liv för dig.

- Snälla, älska mig igen.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-25 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord.
2014-09-25

  anita VIP
Fin dikt
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann