Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bipolär

Jag kan inte lämna det här, inte bara dra,
jag kan inte glömma, inte slingra mig ur,
även om det inte känns riktigt okej, så är den här biten alltid en del av mig!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-25 00:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ju fortare du accepterar det, samt omgivningen accepterar dig som du är, anpassar sig efter dig

ju bättre är det

som en gudinna som ständigt blommar ut, bör du alltid få leva
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann