Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själasamtal

tycker om 

eldar som

syns inom

silke om

alla sår

nu du ser

&

svarar då

elden min

bara din

bara själ

ekar här




Bunden vers av Lizzarde
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-25 22:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vacker
meningsinnebörd
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde