Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Les Alpes Maritime

Klockan klämtar stilla
när solen stiger
och kyrkan väntar
på att fyllas
av sökande
själar.

Det är söndag morgon
vid den blå kusten
och havet ligger
ännu stilla
medan staden
håller på
att vakna.

Högt uppe
i bergen
i den taggiga
machian
står stenbocken
och betraktar
mig
med outgrundlig blick






Fri vers av Bo Scharping
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-09-28 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping