Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens kyss

Sitter här och tårarna faller
varför vill hon se mig gråta


tittar på henne, hon är kläd i svart
och i handen håller hon en lie

ingen vill träffa eller veta av dig
men jag brinner av passion att få

träffa dig , hon ger mig en svart ros
och böjer sig ner och kysser mig

jag kan bara gråta av glädje
för jag kan bara gå en väg nu

äntligen får jag vandra brevid dig
ty jag har fått dödens kyss..




Fri vers av Morgan
Läst 672 gånger
Publicerad 2006-04-03 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan