Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinnan

Hinnan kring rofyllt lugn
Döljer den flod
Som skrämmer
Rädda att drunkna
Helar vi hinnan
Som brast




Fri vers av Fjäderpennan
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-03 12:01



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett skönt uttryck för både det lugna och skrämmande vi lever med, sida vid sida!
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan