Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matt

Ett icke-existerande hopp för mänskligheten blev svaret på dem patetiska ursäkterna till människor som sparkar på dem som står.

Och fortsätter sparka år efter år, även när allt är förändrat är inget glömt.
Lögner pyr som glöden efter elden som dem fördömt




Fri vers av Omedvetandet
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-03 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet