Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är Höst för dej?



Visst är det en tröst att hösten är så vacker. Och det har skrivits mycket vackert om hösten också, här ett axplock:


"Oktobers popplar är flammande facklor som lyser upp vägen till vinter."


"Hösten är en andra vår, där varje löv är en blomma."


Vi har alla en relation till hösten. Antingen känner vi frid och ro inför den, och älskar det som hör hösten till. Eller upplever vi ett stort vemod och kan inte se skönheten som omger oss vid den här årstiden.

Fundera på vad hösten innebär för dej.......

Kantareller
Frukt
Älggryta
Brasa
Lövhögar
Höstmarknad
Raggsockor
Hjortron
Frost
Lingon
Levande ljus
Svamp
Kratta löv
Pumpa
Kastanjer




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-05 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Om hösten
fyller jag på mina depåer av färg
ger glöd till kreativitet och skapande

fint ordat om denna årstid ...


2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan