Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökaren

Sökarens börda
Är tyngre än sorgen

Sökaren vilar
Inte ens i sin sömn

Sökaren drömmer
Med andetag
Av glas

Kristaller är ej nog
Att vinna egna striden
Urskogarna väntar
på den
Vars tanke brast

Sökaren letar
Utan att finna
Oförtröttlig

Ständigt springande
Efter osynliga skuggor

Sökarens längtan
Mildras ej av rimfrost
Regnets flöde
Eller skummande vågor

Allenast av döden




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-06 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja precis så känns det! Så vad finner då sökaren? Kanske att sökandet ger glädje i sig? Du skriver spännande
2014-10-18

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt framfört!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan