Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla jag fick


Bryt ditt svärd, du unge man!

Bryt ditt svärd,
du unge man!
Ty i landet som du föddes i,
kan du inte längre kännas fri,
och där frihet icke kännas vid,
finns bara röd- grön politik.
Hur nu skall vi här då leva,
när vi int\' får klara oss själva nå\' mera.
Snart så river vi ner skiten,
börjar om från början, trotsar vågmästar- politiken.
Jag vill ha mitt land tillbaka,
från de där som premiärministerns stjärt fått smaka.
Ja, från den rektala eliten,
Ja, från dem som smakat premiärminister- skiten...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-04-03 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson