Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visioner

Himlens förtrollande ljus
Föll ner i mina ögon
Och vände dem mot solen

Ljudet av virvlande galaxer
Fyllde mina öron
Och försvann i mitt inre

Evighetens närhet
Rörde mina sinnen
Överväldigade min själ
Med armodets kraft

Regnbågens kristaller
Uppfyllde mörkret
Och gav av sin styrka

Ångest och glädje
Vävdes samman i nyanser
Flöt ihop till ett vårregn
Och skingrade dimman




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-07 10:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Att kunna ta emot intryck från naturen så här! Och förmedla det ord!
2014-10-18

  louisegirl
Mycket vackert skrivet!
2014-10-07

    ej medlem längre

Rader som
jag gärna återkommer till att läsa ...
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan